Veckans matlista, v 7

veckans matlista 7

Denna vecka har gått så snabbt att jag knappt hunnit med att tänka, jag hinner knappt dricka upp mitt morgonkaffe innan det är dags att börja med middagen. Så jag ursäktar att veckans matlista kommer så här dags när veckan snart är slut och det snart är dags för nästa veckas matlista.

Vad tycker ni läsare om veckans matlista, är det kul och inspirerande att jag lägger upp våra matlistor eller är det bara pest och pina att dessa dyker upp varje vecka? Jag har funderat på olika sätt att dela med sig av matlistan utan att göra ett inlägg på bloggen, det ena sättet är en lista här i menyn men då kan jag inte dela länkar till recept eller att jag skickar ut ett e-post till dem som vill. Kom gärna med förslag eller om ni vill att jag slutar nu med detsamma!

Måndag: Grönsaks- och nudelsoppa med kokosmjölk och curry
Tisdag: Kycklingklubbor med grillkrydda, rotfrukter i ugn och röd yoghurtsås
Onsdag: Linsgryta med mathavre
Torsdag: Minestronesoppa, tar hälften köttfärs och hälften röda linser och en massa grönsaker
Fredag: Hemgjord gnocchi med tomatsås och parmesan
Lördag:
Lunch: Wraps med fajitakryddad stekt halloumi, vitlökssås och grönsaker
Middag: Kåldolmar med hälften köttfärs och hälften röda linser och riven morot, serveras med grönpepparsås
Söndag:
Lunch: Kyl- och frysrensning
Middag: Pyttipanna med korv, stekt ägg och rödbetor (hittade en ekologisk korv på Willys som var hälften kött och hälften mungbönor)

Lunch (om det inte blir rester över):
Bananplättar med hackade hasselnötter och blåbär
Denna veckan tror jag vi ska gå runt ganska bra på rester från föregående middagar, gör en stor sats linsgryta och fryser in till nödfall. Billigt, mättande och utmärkt frysmat.

Mellis:
Jordgubbs- och gojibärssmoothie
Jordnöts- och havregrynskakor med kakaobitar

Det här inlägget postades i Veckans matlista och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Tack så mycket för kommentaren!